Vill inte mer

Hm...assegt idag. Dagen började piss. Orkar inte förklara nu. Farmor har tydligen haft en tumör som nu är bortopererad. HOPPAS att det var godartad. Jag skulle inte orka att farmor blev sjuk. Hon får inte!
 Pappa köpte ny bil idag. En KIA. En diesel blaha blaha blaha...orka lyssna på allt!?
Syster kommer imorgon. Äntligen! Varför har hon påsklov när jag är i Ungern för?
Varför vill ingenting samspela med mig? Ingnting fungerar, allting bara skär sig just nu. Skolan går skit, med kyrkan träffas vi alltför sällan, en nära vän visar sig aldrig, har ingen att gå med på balen, farmor...
bläää
Måste hitta sommarjobb också. Känner stressen, pallar inte pressen.
 Ett ljus i mörkret är i allafall Kent med Emelie på fredag. Eller kan man kalla det glädje? Sen när skrev Kent glada låtar? Jag kommer gräva ner mig i depression på påskafton :P

Intensivt

...kan man absolut säga att det är just nu. Igår kom jag hem från Polen där jag varit med Röda Korset. Flyg dit i fredags, guidad rundtur på kvällen och sesan puben. Upp tidigt lördag för att åka till saltgruvan och sedan shopping i Krakow som avslutades med polsk mat och folkdans, kvällen spenderades inne på Lindas, Karros och Malins rum tillsammans med Emelie, Kim,Ossian, Micke, Maja och Ragulan. Söndagen var vi uppe tidigt för att åka till Auschwitz. Det var inte många som inte grät under besöket. På kvällen åt vi på en vegetarisk restaurang. Åh så gott! Även denna kväll våldgästade vi Malin, Linda och Karro.
 som sagt intensivt...
Påsklov just nu.. Det kommer att hända en hel del denna vecka också. Syster kommer på torsdag, ska på Kent med Emelie på fredag och sen är det ju påsk på lördag. Ska försöka ta mig iväg till farmor också nån dag. På måndag åker jag och mamma till Ungern och kommer hem på frdag kväll 19.45. En kvart senare ska jag till Klaras på Ann-Sofies 19 års-kalas.Dessutom ska jag försöka plugga där emellan också.
 
Måste ju kolla mello nån dag också. ORKA att jag var i Polen då. Synd att Perelli vann. Hennes låt var så tråkig. Hade hoppats på BWO eller Rongedal, fast det är klart, för att vinnan Eurovisin måste vi ju skicka Christer Sjögren så att vi kan passa med övriga Europa. Allt är ju ett enda jippo nuförtiden.

evil person

idag var jag ovan nämnda person. Allting bara bröt ut på någon. "Jag blev sviken så nu sviker jag, hatet äter upp mig dag för dag" för att citera Peter Jöback. Spänningarna har funnits där flänge, och har nu fått mig att sätta ner foten på allvar. Jag vill inte vara någon som kommer i andra hand, någon som funkar jättebra när allt annat sviker. Vilket annat förresten?? Vad mer finns kvar hos dig, det kännas om de flesta drar sig undan, eller snarare inte är välkomna.
   Hm..det är börjar likna ett bitchfight-inlägg.
"Jag vet hur ont det gör men jag fortsätter ändå" just nu tar jag inte mer skit. Ring mig när du verkligen saknar mig och inte när du vill tala ut om ditt miserabla liv!

Fullspeckat schema..

FREDAG var det...igår. Detta innebar bl a att två fysikrapporter skulle in och ett kemiprov skulle skrivas. Kul att mer än hälfn (däridland jag) inte lämnade in fysiken. Fröken blev inte glad :(     Provet gick väl hyfsat. Tror att typ alla hade pluggat på fel saker - Ewa brukar ju ha räkneuppg. orka ha normala!?
   2,5 timmars jobb på EDB. Det hände ju ingetnting!
   Intensivjympa med Björn - 15 min efter jobbet :P  Rapido!
   VIP på Klaras med Linnéa - underbart sköjj med mat och allt!
På Klaras träffade jag även Ann-Sofie och Ninnie, Evelyn och Elin Carlsson samt en pöjk från OP (en klass över) som tydligen har byggt ihop våran dator..coolish
  Det blev mycket dans, en och annan schlagerhit med Nea&Co satte fart på humöret..

Hem igen för att sova...upp 4 timmar senare för att dra till Estocolmo med Röda Korset.. Najs

Hard work work

...eller not. Idag har jag typ postat returpost samt några paket, ringt DHL angående transport, svarat på frågot angående resebokningar mm (svret på resebokningar blev: ring Solna) samt försökt förstå vad alla norska besökare säger. Jag har skrivit ett vanligt hederligt brav till Johannna och jag har försökt plugga lite fysik. Nu är det stora frågan bara hur jag ska förklara för Lena och Lennart att jag inte trodde att vi skulle ha några lektioner idag...hm..ska man avslöja hur korkad man är eller ska man ljuga ihop något som låter bra och då anses som ännu mer "bakom flötet"?

  Har försökt raggat massa ungrare idag, eller ja, svenska studenter som tillbringar eller som kommer att tillbringa sina närmsta år i Ungern, inte minst i Debrecen. Jag har typ (nästan) bestämt mig för att det blir Debrecen nu. Varför läsa i Rumänien? Det känns inte lika bra, allt verkar så nytt. Dessutom säger många att kvaliteten på Ungeska utbildningar är väldigt bra, inte minst när det gäller de teoretiska kunskaperna. Jag vill ju inte bli läkare för yrkets skull, jag vill bli läkare för kunskapernas skull.

 
Det som väntar ikväll är möte med Röda Korset ang. Polen. Det är ju bara en dryg vecka kvar!
Sen kanske man skule försöka sig på att skriva labbrapporten i fysik. No comprendo! Detta kommer bli första gången i hela mitt liv som jag lämnar in ett arbete försent. JAG OCH MAGDALENA PAKTAR!
  Det är oschysst att begära två labbrapporter i skitfysik + ett kemiprov med irriternande vikarie samma dag!


För mig är det just nu viktigast att kemiprovet går bra. Egentligen är det inte det viktigaste mend et är i alla fall det roligaste. Ewa, bli frisk NU!

Och alla mina andra älsk...bli inte sjuka - Lova



Min lördag...

Träff med "Alla är olika värda!?" idag. Jag och Emelie letade lite i Sörbyängens bostadsområde för att komma in i en lokal...
 sms:ade Carina: "Var är ni?"
"vi irrar omkring här.."
"vi med..."

Vi kom fram till slut i alla fall.

15 prsoner skulle laga mat samtidigt. Gick väl sådär...Någon, (jag vet precis vem det är!) snyltade på min vegomat utan att bjussa på sin egen. SNÅLT!
Kim blev vår kock-slav. Duktig Kim! Maten blev bra. Ossian blev vår städmopp-slav. Du missade en fläck!

Efter "festen" blev det Annse. Blev bjuden på syriansk mat av mamma Lisa och sedan fick jag tacobuffé (andra ggn idag) av familjen Magnusson-Gustavsson + gratis-el för att kolla på mello..

Grattis Linnéa och Bengtzing till segern. Den ägde! trots att jag inte röstade..
Hade gärna velat att all Sibel gick vidre men hon kom ju till Andra chansen iaf.

KATASTROF konstaterades på Röda Korset-träffen (Alla är olika värda) förut: Melodifestivalfinalen är när vi är i Polen! ORKA! Det är ju sorgligt!


Björn Gustavsson ägde mello idag!


RSS 2.0