just another day in the week

Ansträngde mig verkligen för att få lite volym i håret; tupperade och sprejade.  Har du klippt dig? - nej. Färgat då? -nepp, inte det heller. Jaja, folk la i alla fall märke till det..
Redovisade om Meitner på fysiken. Kul att jag knappt visste vad jag pratade om. Tur att Ulrika inte fattade att jag inte fattade. Jag beundrar Meitner. Hon var en äkta vetenskapsman.
   Olycksfallsvården: så seeeeeeeeeeeeg. Jag kan hjärt- och lungräddning och framstupa sidoläge. Hallå, vi går ju RMS!
  Skulle redovisa PA på sam-ettornas klassråd. Ulrika kulle bedömma oss. Vi var asnervösa och var dessutom kvar i skolan en timme extra. Gissa om klassrådet var inställt? ORKA! Pluggade matte en timme. ORKA matte E egentligen. Imaginära tal. ehh..va?
  Gick upp på stan med Thomas och Fhager. Thoams skulle käka, jag skulle fika, Fhager skulle bara sitta med. Vid Rosalie's kom  Thomas på att han skulle på bibelstudier om en kvart. Men bra planerat grabben. Vi började diskutera mormoner...Magdalena och Lovisa Berg anslöt. Thomas drog, jag drog, de andra drog väl också nån gång.  
 Hem för att räkna matte och kirra käk: hirs, guacamole och quorn.
Övningskörde till Marieberg. Köpte te ed hjärtan i. Kärlekste hette det. ´
  Körde vidare till mormor och käkade av cashewnötter, hasselnötter, mandlar och russin. Körde till Magdalena och åt russin, choklad, ugnspannkaka, drack te och bakade kladdkaka.

Buss hem.

PLUGG OCH FLUM

Hmm..projektarbete idag. Jippi...not Emelie och Jennifer kom runt kl 12. Vi började med att kolla på den flummiga filmen. Den måste redigeras. Thomas...
Sen blev det plättar med fullkorn, vispgrädde, hemagjord jordgubbssylt (så klart), jordnöttssmör för mig och Jenn, päron och apelsin + olika sortes soda stream. Oj då, låter ganska onyttigt när man läsr det här :P
  Mer plugg blev det. Vi satte ihop en tjusig reserapport med tre dösnygga bilder (ett hus, Jennifer och ett träd, en miffad bild på oss alla tre vid Victoriasjön), gjorde en översiktlig planering av redovisningarna och avslutade dagen med fika: tunisiska kakor med te och mackor.
  Emellanåt var det mycket FLUM som det brukar vara, som det ska vara.
  Efter att ha kört iväg mina vänner började jag fixa lite inför imorgon.. Det blev dessutom lite övningskörning och lite löpning och så..
  Weii, sthlm med Emma och Malin i helgen! Det blir mys! Är så sugen på att åka bort. Det blir underbart.

Fjällen väntar imorgon. Askul kommer det bli.. så klart. Ska sova ute i snön och åka längdskidor, mysa på kvällarna och lära oss något på dagarna. Älskar min klass <3


 

Lista

Lista över irritationsmoment
Fulla jympapass
Trögtänkta människor
Cykla omkull
Svårlösta mattetal
Överpedagogiska lärare
Folk som går åt fel håll på jympan
Långsamt Internet
Diskussioner som inte leder fram till nåt
Långsamma människor
Hundar
När mamma frågar var jag gick på promenad lite överalt så klart
Gammal mascara
När skolan glömmer att beställa mat till mig
Inga svar på sms
Skolsköterskan
Att bli missförstådd
Män i cykelbyxor
Emo
Tilldelad ansvar
Otrevliga människor
Tovigt hår
Motvind
Slut på deo
När cityakuten utgår
Dåliga skådespelare
Svensklärare
Udda par strumpor
Ingen täckning
Trafikanter som inte kan reglerna
Oplogade gator
Sär skrivning
Fel ordval
Komentatorer
                    

                                                                                                                        Oj oj oj. Jag lär ju vara irriterad ofta


Ännu ett ORKA

Hallå! Sara har hoppat på matte E. ORKA. menmen... Det är bara att kämpa på, jag ska klara det. Som en klok människa sa:

"Alla människor är lika smarta men de som utmärker sig mest har bara läst de rätta böckerna. När ni blir äldre kommer ni att inse att alla är lika. Alla kommer att lyckas lika bra."





Slow down, you move to fast

You make
me smile
all the time
 like a
crocodile
with lots
of teeth
 :D

/ Katie Clay 


RSS 2.0