Allt händer ju nu!

Denna vecka har precis som ala andra varit intensiv och innehållsrik. I måndags blev jag erbjuden två jobb: nio veckor på äldreboende, fyra veckor som receptionist på EDB. I tisdags snackade jag om Röda Korset och RKUF på juristmässan, Örebro universitet. I onsdags kom tredje jobberbjudandet: nio veckor på Atlas Copco. Mitt val blev det senaste alternativet. 
 I torsdags var det dags att hålla i PRAO-dagen på brandstationen tillsammans med Sagar och Emelie.
Igår blev jag erbjude¨n att åka på Röda Korsläger i Tyskland (PUCKO!).

Orka allt som händer. Man ,måste säga ifrån när det blir för många erbjudanden hit och dit. Jag har på senare tid blivit allt mer bitchig mot allt och alla. Har nog mest med stress att göra. Mina agressioner mot svenskläraren blir ju inte prcis bättre heller....:(

Idag träffade jag Mesut, min första kompis i Debrecen. Jättetrvlig kille som visade mig till ett jättemysigt fik i Uppsala.  Syster hämtade upp mig kl 13 för att shoppa. Nu har jag äntligen hittat ett par balskor, ett par ROSA! Nice med lite färg till min neutrala klänning.

Nu ikväll har det blivit filmkväll hemma hos Ann. Jag tror bara att det var jag, Magnus och Karin som tittade på filmen. Ann och Isabel snackade bara om hur dålig den var, Max och Alex var "berättartexter". Josse bara låg i sängen och tog plats vilket gjorde att Felix fixck ont och inte kunde titta på filmen..

På vägen hem blev Josse akut kissnödig så vi stannade tilll vid en buske. ORKA!




Trött i vårens höstrusk!

Det blir ju aldrig sommar, inte ens vår. Igår när jag tänkte ge mig ut för att springa började det snöa istället.Det blev en fika på stan med vännerna istället...eller egentligen var det mat/fika men spelar roll. Skönt med lite avkoppling och skitsnack som kom upp då :P (blir ju lätt så när man träffar klassenfolk). Frågan är bara: vad händer på studenten. Vi kommer aldrig komma överens om upplägg..hehe....

Fysiken tar död på mig. Fysiken och svenskan är en aning to much nu innan skolan slutar...eller ja, svenskan är inte to much, den är to virrig. Orka!
 Stress- & pressfaktorn är hög nu för dom flesta. Vaddå, orka inte vara dryg, snobbig och bitchig såhär på sluttampen?

Ge mig mera sommar NU!

RSS 2.0