Sverjet! Schlaget!

Nu har jag hunnit jobba på EDB två dagar. Varenda gång jag är där förbereder jag mig på att det är sista gången men icke...
åter igen har jag blivit vikarierande receptionsit.
  Hur som helst. Lärdagen bjöd på glitter och glamour hela dagen lång. Först var det hotellfrukost på java med min alldeles egna blondie: Magdalena. Efter ett febrilt letande efter en rosa fjäderboa på stans alla leksakaffärer (hittade ingen...) bar det av mot almby med 12:an buss för att träffa GALA-gänget hos Amanda. Linnéa, vår egna lille schlagerprinsessa fick migrän och kom alltså inte.
  GALA minus Linnéa (för er som inte vet så består GALA av mig, Magdalena, Josefin, Amanda och Linnéa) sprang omkring hemma hos Amanda i fina glittrande eller blänkande klänningar och käkade mat och drack läsk :P Amandas urgulliga, roliga och idérika mamma hade bakat semlor med grön mandelmassa som vi senare satt och mumsade på lagom till eftermiddagskaffet.    (ojojoj...jag får det att låta som ett barnkalas - men det här är på största allvar!)
 
Senare mot kvällen anslöt fler avdankade N3A-elever. Det var också meningen att pilten Malin skulle dyka upp men hon skyllde på plötslig huvudvärk (jag misstänker gris-förakt och funderar på ifall hon har konverterat till islam.. eller så var hon bara sjuk...)

Anton Lööv, John Fhager och Tobias kom och tjoade till Petra Medes (så kallade) underhållning.

Shiiiiiit vilken skandal det var igår! Gaahhhh! vad har de släpat in i år igentligen? (jag tror att det var avsaknaden av min rosa fjäderboa som gav dålig karma..)

Jag, Linnéa och John Wirhall ska ställa upp nästa år. Jag ska sjunga, Linnéa spela och John dansa. Jag tror på ett vinnande koncept!



Hej då Debrecen

Jaha, nu har man då kommit hem. Det känns inte superbra måste jag erkänna men jag hade inte klarat av att vara kvar heller.
 I måndags körde jag en hej då-turné med start av Nathalie och Madeleine x 2. Det blev en hel del tårar på vägen hem från Natha. Den tjejen känner mig nog bäst av alla där nere. Sedan blev det en tripp till Gina för att dricka te. Julia blev nästa person att våldgästa, tätt följd av Victor och Wenche. Tyvärr hann jag inte träffa Fanny och Saia igen och jag hann inte heller kika på Ramez och Dawits nya lya heller...  men men... der är därför jag kommer tillbaka!


Debrecen

Tillbaka till metropolen Debrecen. Me like. Våren har nästan kommit hit.

Igår tog jag det lilla propellerplanet från Örebro ner till Malmö. Där satt jag och väntade i måånga timmar innen det blev dags för boarding. Gissa om man inte träffar sin roomie då :P Hon hade (av andra orsaker) också missat sitt plan i helgen.Kul med en resekamrat ju.

Självklart var det fel på vårt plan! Gahhhh.


Fyra timmar senare  lyfte planet. Undertiden hade vi hittat en ny kompis (en kille som jag tidigare träffat på ambassaden) hunnit ringa mamma och klaga och louise hade lärt sig spela yatzy.

Idag har jag mest varit på stan, njutit av våren som kommit hit och träffat massa folk för att berätta att jag ska sluta. Palla...??
jaja, nu är det gjiort och vi ska ut och äta på fredag.


fuck fuck fuck and FUCK!

Nja...riktigt så illa är det inte men det är väl inte så bra. Skulle ha flugit tillbaka till Ungern i lördags. Hade med mig Ann-Sofie ocyh hade planerat värsta bästa dagarna med henne. På grund av kraftig dimma kunde dock inga plan lyfta. Minst sex plan blev inställda. Jag, Barbara och Fanny svor och var förbannade och trötta. Hallå, nästa plan skulle gå tre dagar senare och skullan skulle börja innan det. FUCK!
  Jag lämnade Ann-Sofie och drog till Stockholm (hon ville inte med...:(   för att kolla på Melodifestivalen med Linnéa och Magdalena. Hann träffa Amanda och Johanna en liten stund också och sov en natt hos gudmor och var barnvakt åt Stella.
  Fick biljett från Malmö och var tvungen att åka hem till Örebro för att ta flyget ner...

fuck fuck fuck and FUCK!

RSS 2.0