"We need a more permanent solution to our problem"

This morning: KAFFE! + utskällning av fröken: Sara, när man går i trean så vet man att man inte får äta eller dricka på lektionerna.
 Nej. Sara vet inte det eftersom Sara läser Biologi Breddning där det  är en OBLIGATORISK fikarast på 30 minuter!
Utskällning nr 2: "Du har inte lämnat in någon blankett angående avbrytande av kurs"
 Nej men jag har skrivit på en och slarvat bort den.
Utskällning nr 3: Ventlationsgrejen gick sönder när jag gick förbi. Fröken "*ironi* : Men Sara, nu räcker det!"
Utskällning nr 4: Amanda gjorde fel. "Fröken, skäll på Sara!!"

Vi gick ut en stund på lunchen. Undervart väder tänkte vi och gick till naturparken där egentligen bara natur-nördar håller till. Anton, Marcus och Fredrik sågade ner träd. Fy vad nuurd att sååå många naturare var i naturparken samtidigt. Skärpning!

Hallå, framtidsångest: Ungern vs. Rumänien

Jag har avlagt prov och kommit in i Ungern. Ett internationellt universitet med hög standard i Ungerns näst största stad, Debrecen.
Till Rumänien verkar det vara jättemånga svenskar som åker. Just nu är det hälften så dyrt som i Ungern men priserna förväntas stiga kraftigt i och med EU. Alla som söker kommer in men universitetet verkat ha sämre lokaler och utrustning.

Jag vet inte vad jag vill. Mina studielån kommer att bli närmare 800.000 SEK! Detta måste bli bra.

HJÄLP MIG I MITT VELANDE!

eh...?

Har typ pluggat hela dan! Fattar inte hur jag orkar. Biologi och kemi på engelska. Katie och syrran har rättat mitt CV. Egentligen skulle jag behöva en viss mr Fhager som rättade men han är spårlöst försvunnen.

Har gjort ett avbrott nu med msn och så. Det funkar bra :D Energin kom direkt! Beror iof på dom jag pratar med;P

Sportlov...finns det egentligen? Tror att jag har pluggat alla sportlov. I år får jag skylla mig själv, nu är det självförvållat. ORKA Sara ORKA!

Stockholm i helgen. Jag ska ränna på stan med Lillen (alltså Elin, inte Linus) och plåga alla stockholmare som jag känner (som desvärre inte är hemma den här veckan). Intervju på söndag. Lite nervöst....eh..okej då, ärligt talat: JAG VILL INTE! palla pressen? jag kräks.
Stackars Elin som ska stå ut. Mello på lördagkväll. Klä ut sig til...? orka tänka på det nu? eh...näe


Now I run to you like I always do when I close my eyes I think of you!

 


Lever i trans

Det är inte på grund av att det är Alla Hjärtans dag som jag gör det. Det är nämligen så att världens bästa Ola ska sätta upp världens bästa musikal. Jag antar att ni fattar att det är Ola Salo som ska göra Jesus Christ Superstar. Salo personligen ska vara Jesus (för en gångs skull kommer Jesus sjunga bättre än Judas). Det kommer att bli kanon det här. Jag vet det.

För övrigt har dagen varit bra..Började med fysik(skit)labb. Kast med 100 tärningar som skulle symbolisera radioaktivt sönderfall. Att kasta tärningar var kul men att arbeta med excel var mindre uppskattat (får man säga värdelöst?).

Kafferast för att palla svenskan. Händer ju ingenting på lektionerna: idag----> analys av skumma dikter (igen). Som Lena uttryckte det: "En erotisk dikt. Samlag mellan liv och död" PALLA! äckligt ju!

På rellen diskuterade vi islam och islamism. Intressantintressant!

Tog en fika med Josse på Bara Vara. Tack för det goda teet!
Vi trffade Kerstin när vi gick ut. Tillsammans gick vi till Träffpunkt för att tigga rosor. Kerstin: kan man få en röd?         -Näe, du får nöja dig med den där.

Hm...ska snart ut och övningsköra..sen ska jag hem till mor min och kolla flygbiljetter till Rumänien. Göran (körskolelärare) : Kommer du att kunna köra mycket fram till uppkörningen? Jag menar, du har ju rest så mycket den här vintern.
Svar: Nej, jag kommer att vara hemma. Jag ska bara till Polen en helg. 

Asså seriöst. På ett år: Leeds tre veckor, Uganda två, Tunisien en, (skulle varit en vecka på sportlovet), Polen fyra dagar, Rumänien typ fyra-fem. Sen tillkommer fjällen också.
Borde fundera på att köpa utsläppsrätter snart. 

Jaja, hur som helst... JC Superstar + OlasalO gjorde min dag!

orka segt

Va, är det bara tisdag? Du skojar. Den här veckan kommer att bli lååååååång.
Igår: rms utan isvak. Yesyesyes. Inte för att jag har något emot det men igår kändes det bara pest och pina att ens kliva upp ur sängen.
  Sen var det svenska. Asså orka inte lära sig nåt på tre år! Jag, Magdalena, John och Tobias analyserade en text. Den som skrivir den måste ha varit en bisexuell grekisk gud som tände på sniglar. Tur att inte stackars Lena hörde det.
 
Idag: Fysikskit..eller nej egentligen inte. Förstår faktiskt dethär. Ganska soft kapitel. Dolk redovisade sitt kapitel idag, Linus fick uppgift att redovisa på fredag och "den där jäkla Daniel" som Ulrika uttryckte det (när han sprang iväg och snackade i telefon) ska få en "annan jäkla uppgift". <---näemen förken då!

Min föda består för tillfället av: frukt, ägg, mjölk och kaffe. Jag lär ju få högt kolesterolvärde och skrumplever pga för ensidig kost. Iof, fruken kan ju varieras, man måsste inte äta apelsiner varje dag.

Har kommit in på värta Peter Jöback - humöret. Synd att Emelie är bortrest, då får jag inget stöd. Tydligen så äcklas både Marcus och John då han sjunger: "För den du alltid ville ha, ja han är med mig nu"


Ta hand om er.


Chokladfondue och mello

Chokladfondue hos Tobbe igår. NajsNajs. Det blev mkt choklad, frukt, mello och FLUM så klart!
Köpte en systemkamera igår som jag plågade alla andra med. Värsta bländarblixten. Snacka om att mina kompisar kommer att få Grön starr - men det gör ingen för jag kan operera dem!
  Orka att Christer Sjö(botten)gren givk vidare. Amy var helk okej faktiskt. Hon kan ju charma i alla fall. Men hallå...ORKA komma med den groteska kommentaren om att vinnarna kunde pussa på varandra. Pedofili liksom! bläääää
  Sjukt mycket flum som sagt...och såm förra veckan slutade det även denna kväll på MAX ute vid Eurostop.


Ha det gött !    See ya, don't wanna be ya

Befrielse

Weya! Tänk vilken befrielse att hoppa av matte E. Sovmorogn på torsdagar och sluta 12.20 på måndagar. Jippi! Marcus kommentar var: skönt med lite självinsikt Sara!
Vad menar du med det!?
  Hade redovisning inför RMS 2B idag. Äntligen lyckades vi riktigt bra (tur eftersom två av de tre betygssättande lärarna var med och tittade på). Befrielse!
 Skulle ha träffat SYO idag men hon kom aldrig. Istället blev det jag och rumanskan Corina som hade möte. Hon hjälpte mig med adresser till univeristetet i Cluj (Rumäninen). Tack tack och åter tack!
 Religionen var FLUM. Linus konstaterade att han satt omringad av fyra fjortisar (det är man tydligen om man har bilddagboken.se). Linnéa hittade några roliga ståndpunkter inom islam som slutade i ett skrattanfall. Lennart tyckte att det var roligt att vi hade upptäckt de halvperversa delarna...(eller att vi hade så roligt åt dem...)
  Har börjat söka utbildningar på allvar nu. Ska på interju i Sthlm 24 feb för antagning till Debrecen i Ungern. Vet inte var jag vill plugga. Gdansk verkar trevlig och det ligger ju nära hemma, Prag ska tydligen vara en vacker stad, Debrecen är väl också okej och Cluj ska vara mycket vackert och billigt men ack så långt bort.
 Har lånat fem böcker inför intervjun. Fyra i biologi (två på engelska) och en i kemi (engelsk). Snacka om att man är lärarnas (inte minst Anders) favorit just nu :P
   

KroniskAkutRåPanikFramtidsÅngest!

Uppkörning på måndag. Blir spännande men jag är nog ganska nervös.

pusshej


ansökningar..

Sitter och lyssnar på Abalone Dots. MYS. Har kollat ansökningsdatum till läkarstudier i Europa idag. Jag har kommit fram till att jag kan studera i vilket land som helst, man blir ju bara förvirrad av att välja.Nu har jag i alla fall kollat upp : Danmark, Polen, Slovakien, Lettland, Ungern och Rumäninen så får vi väl se var det blir.

Övningskörde i snöfallet förut. Gissa om vindrutetorkarna gick av!! ORKA. Det var bara att vända hem igen. Helt blind.

Hade projektplugg idag med mina polers Mirembe och Kisaakye. Jag och Jennifer var inaktiva till Emelie kom...då ble det ännu värre..men men..det visste vi ju. Har man samarbetat med ett projekt i två år så kan man ganska lätt förutse sånt.

Orka skola imorgon. Så mkt jag skulle ha gjort i helgen som jag inte har gjort.

mys :)

Sitter och lyssnar på Jesus Christ Superstar och eldar i kaminen, vilket medför att det luktar grillkorv. När det dessutom snöar ute får man känslan av att man sitter uppe i Kilsbergen med klassen och har allsång med tema :Andrew Lloyd Webber. 
  Igår var det myskväll med Magdalena, Tobbe, John, Daniel och Thomas. Vi åt stört mkt fruk, popcorn, jordnötter och drack te. Vi kollade på någon pervers komedi som Daniel (tro det eller ej men det var inte jag) hade med sig. 
  Efter filmen åkte John och Tobbe hem. Tråk.
  
Vi andra satte oss i Dannes bil och drog till Max där grabbsen käkade hamburgare och vegtarianerna drack te. På Thomas begäran flirtade jag till mig en glass för mindre än vad den kostade. (Jag fick smaka)
  Det blev seeent, kom i säng 04.00. 
Robert fyller 42 idag vilket betyder att halva släkten kommer hit idag... Det blir nog skoj..not..eller jo, ganska.
Linnéa bought my balklänning i Sthlm igår. En crème-färgad från Oasis. Tackar så mycket för att du pallrade dig dit!
 Nu ska man bara fixa nån att gå med.

Ha det bra gott folk och kom ihåg : ställ inte cykeln bredvid stället, ställ den i stället istället.
  

RSS 2.0